تاریخ : پنجشنبه, ۲۲ آبان , ۱۴۰۴ Thursday, 13 November , 2025
1
دبیر هیات تکواندو استان کرمانشاه:

مربیان ورزشی وسایل آموزشی خود را فروخته‌اند! / کرونا و شرایط بحرانی ورزش کرمانشاه

  • کد خبر : 7402
  • 30 مرداد 1399 - 9:10
مربیان ورزشی وسایل آموزشی خود را فروخته‌اند! / کرونا و شرایط بحرانی ورزش کرمانشاه

Yarizan telegram Channel آدرس کانال تلگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزانYarizan page Instagram آدرس پیج اینستاگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزان

 

دبیر هیات تکواندو استان کرمانشاه گفت: قطعاً ورزش در این شرایط کرونایی نیازمند حمایت است برخی از مربیان ورزشی به علت فشارهای ناشی از تعطیلی باشگاه‌های ورزشی، وسایل آموزشی خود را فروخته‌اند.

به گزارش یایزان؛ وحید ناصری در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، اظهار داشت: ویروس کرونا شرایط بیشتر رشته‌های ورزشی را بحرانی کرده، لذا نیازمند یک عزم جدی برای نجات ورزش هستیم چرا که بعد از کرونا در صورت عدم حمایت ممکن است شاهد نابودی ورزش باشیم.

وی یادآور شد: قبل از کرونا هر یک از تایم‌های ما در خانه تکواندو در تابستان بیش از ۸۰ نفر شاگرد داشت اما در شرایط فعلی این تعداد به کمتر از ۶ و هفت نفره رسیده که این یک معضل در ورزشی است و تاثیرات منفی آن را به زودی و در آینده خواهیم دید.

دبیر هیات تکواندو استان کرمانشاه در تشریح تاثیرات منفی وضعیت بغرنج ورزش در این شرایط کرونایی، گفت: ورزش در جامعه تاثیرات مثبت مستقیم و غیرمستقیم بسیار زیادی دارد، افزایش وزن و از دست رفتن آمادگی بدنی ورزشکاران از تاثیرات منفی مستقیم تعطیلی ورزش در ایام کرونا و بروز آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی توسط کودکان و نوجوانانی که انرژی خود را در باشگاه‌های ورزشی تخلیه می‌کردند از تاثیرات منفی غیرمستقیم کرونا در ورزش خواهد بود.

وی در پاسخ به این سئوال که برای نجات ورزش از این شرایط چکار باید کرد، گفت: قطعاً ورزش در شرایط فعلی نیازمند حمایت است اما حمایتی کاملا برنامه‌ریزی شده و اصولی و نه برنامه‌ای همانند ارائه تسهیلاتی با بهره‌های بالا که برای باشگاه‌های ورزشی تعریف شده و بسیاری از مربیان ورزشی از آن بی‌بهره شده‌اند.

این قهرمان اسبق تکواندو ایران ادامه داد: برخی از مربیان ورزشی به علت فشارهای ناشی از تعطیلی باشگاه‌های ورزشی، وسایل آموزشی خود را فروخته‌اند و بازگشت آن‌ها به عرصه مربیگری قطعاً با چالش همراه خواهد بود.

ناصری در پایان، خاطرنشان کرد: شیوع بیماری کرونا تبعات مثبت و منفی بسیار زیادی در زندگی ورزشکاران و مربیان ورزشی به همراه داشته است و باید جلسات کارشناسی منسجمی برای ارزیابی این تبعات برگزار شود.

لینک کوتاه : https://yarizan.ir/?p=7402

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

 


کد اعلام وصول الکترونیکی