رئیس هیات کبدی استان ایلام گفت: فاطمه منصوری بانوی کبدی کار ایلامی در رده بزرگسالان به اردوی تیم ملی کبدی به میزبانی قزوین دعوت شد.
به گزارش یاریزان؛ غلامرضا رئوفی اظهار کرد: فاطمه منصوری بانوی کبدی کار ایلامی در رده بزرگسالان به اردوی تیم ملی کبدی به میزبانی قزوین دعوت شد و همکنون این ورزشکار خود را برای بازی های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا اندونزی آماده می کند.
------------------------------------
وی افزود: اردوی تیم ملی در استان قزوین از ۲۹ فروردین تا ۹ اردیبهشت ماه جاری بمدت ۱۰ روز برگزار می شود.
رئوفی گفت: پس از پایان این اردو ورزشکاران منتخب برای برگزاری مسابقه ای دوستانه به یکی از کشورهای حوزه جنوب شرقی آسیا اعزام می شوند.
وی یادآور شد: این هیات آمادگی خود را برای برگزاری اردوهای بعدی تیم ملی به فدراسیون کبدی اعلام کرده و زمینه لازم برای این میزبانی فراهم شده است.
رئیس هیات کبدی ایلام تاکید کرد: امیدواریم با موافقت فدراسیون برای برگزاری اردوی تیم ملی در ایلام بتوانیم گامی برای توسعه و شناساندن ورزش استان برداریم.
ورزش کبدی استان ایلام یکی از ورزش های فعال و مدال آور در بخش بانوان است و ورزشکارانی در این رشته از جمله فاطمه منصوری، فاطمه امیدی، زهرا یوسفی نژاد و هانیه منصوری در اردوی های تیم ملی برای حضور در رقابت های ۲۰۱۷ قهرمانی آسیا حضور داشتند.
استان ایلام دارای ۲۶ هزار و ۹۶۰ نفر ورزشکار سازمان یافته بوده و زیر نظر بیش از ۳۰۰ هیات ورزشی فعالیت می کنند و در رشته کبدی ورزشکاران شایسته ای در قالب تیم های منتخب استان در بخش آقایان و خانم ها فعال هستند.
۵۰ ورزشکار کبدی کار سازمان یافته در ۲ بخش آقایان و بانوان در استان ایلام فعالیت دارند.
فاطمه منصوری بانوی کبدی کار ایلامی