هیوا نسیمی مربی قایقران مریوانی با نظر فدراسیون، در دومین مرحله اردوی تیم ملی اسلالوم جوانان حضور یافت و از روز ۲۶ فروردین نظارت بر تمرینات فنی ملی پوشان را بر عهده گرفت.
به گزارش یاریزان؛ اولین مرحله اردوی تیم ملی اسلالوم مردان رده سنی جوانان و زیر ۲۳ سال کشور به میزبانی دریاچه آزادی و رودخانه کرج برگزار می شود.
این مرحله از اردو در مدت ۱۳ روز به منظور آمادگی و حضور موفق در مسابقات قهرمانی آسیا برگزار می شود.
امیر رضانژاد از تهران، محمدمهدی کنارنگ از چهارمحال و بختیاری، علیرضا آدم پور از گیلان، دانیال خسروی، ماهان ادریسی و رضا خلیلی از مازندران قایقرانان دعوت شده به این مرحله از اردو هستند.
هیوا نسیمی مربی قایقران مریوانی تمرینات فنی ملی پوشان را تحت نظر دارد و اردوی تیم ملی اسلالوم مردان رده سنی جوانان و زیر ۲۳ سال کشور روزهای ۲۶ فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت در دریاچه آزادی و رودخانه کرج برگزار می شود.
------------------------------------
نسیمی خود از ورزشکاران و قهرمانان رشته قایقرانی است و نشان برنز رقابتهای قهرمانی آسیا در کشور چین را در کارنامه ورزشی دارد.