رفتن به بالا
  • شنبه - 5 شهریور 1401 - 22:53
  • کد خبر : ۱۳۳۵۳
  • چاپ خبر : سوء تغذیه در کارمندان جدی است

سوء تغذیه در کارمندان جدی است

دکتر مجتبی خادم مسئول کمیته تغذیه هیات پزشکی ورزشی استان سمنان به مناسبت روز کارمند در خصوص سوء تغذیه در کارمندان مطلبی را منتشر کرد. کارمندان از لحاظ تغدیه در ساعات کاری در معرض چه آسیب هایی هستند؟ با توجه به اینکه امروزه معضل سوء تغذیه در بین کارکنان بیش از پیش به چشم می خورد و لزوم طراحی برنامه های مداخلاتی با هدف کنترل سوء تغذیه بیشتر از گذشته احساس می شود و از انجایی که اغلب کارکنان معمولا نیمی از زمان فعالیت روزانه خود را در محل کار سپری می کنند، می بایست یک تا دو وعده غذایی خود را در همان محل کار صرف کنند. بنابراین اهمیت تنظیم برنامه غذایی صحیح در این سطح و همچنین ارائه برنامه های مداخلاتی مشخص می شود. چرا که می توان گفت با تغذیه سالم و روش صحیح آن برای کارکنان میتوان در جهت بهبود شیوه زندگی انان و ارتقای آن ها در محیط کاری و همچنین پیشگیری و کنترل عوامل خطر ساز بیماری های غیرواگیر (شامل بیماری قلبی و عروقی، انواع سرطان ها، دیابت و چاقی) بیش از سطح کنونی بهره گرفت. کاهش کیفیت جسمی و تغذیه ای کارمندان در سلامت عمومی جامعه چه تاثیری دارد؟ ۱. کاهش سطح آگاهی، نگرش و عملکردهای کارکنان ۲. افزایش متوسط شاخص توده بدنی در کارکنان مبتلا به اضافه وزن و چاقی و کاهش راندمان کاری ۳. کاهش کارایی کارمندان در جهت پیشبرد هرچه بیشتر کارهای روزمره و پاسخگویی به مراجعه کنندگان ۴. کاهش روابط و ارتباط کارکنان با ارباب رجوع ها ۵. نداشتن توان و انرژی لازم در جهت پیشبرد موارد مربوط به فعالیت های اداری ۶. از دست دادن انگیزه و تمایلات کاری کارکنان که خود زمینه ای برای نارضایتی ارباب رجوع ها فراهم می کند. که تمام موارد ذکر شده فوق عاملی است که در سلامت عمومی جامعه و افراد جامعه موثر واقع می شود. بازگشت به صفحه علم ورزش یاریزان | سوء تغذیه در کارمندان جدی است دکتر مجتبی خادم | مسئول کمیته تغذیه هیات پزشکی ورزشی استان سمنان

دکتر مجتبی خادم مسئول کمیته تغذیه هیات پزشکی ورزشی استان سمنان به مناسبت روز کارمند در خصوص سوء تغذیه در کارمندان مطلبی را منتشر کرد.

Yarizan telegram Channel آدرس کانال تلگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزان

Yarizan page Instagram آدرس پیج اینستاگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزان

 

دکتر مجتبی خادم مسئول کمیته تغذیه هیات پزشکی ورزشی استان سمنان به مناسبت روز کارمند در خصوص سوء تغذیه در کارمندان مطلبی را منتشر کرد.

 

 

------------------------------------

کارمندان از لحاظ تغدیه در ساعات کاری در معرض چه آسیب هایی هستند؟

با توجه به اینکه امروزه معضل سوء تغذیه در بین کارکنان بیش از پیش به چشم می خورد و لزوم طراحی برنامه های مداخلاتی با هدف کنترل سوء تغذیه بیشتر از گذشته احساس می شود و از انجایی که اغلب کارکنان معمولا نیمی از زمان فعالیت روزانه خود را در محل کار سپری می کنند، می بایست یک تا دو وعده غذایی خود را در همان محل کار صرف کنند. بنابراین اهمیت تنظیم برنامه غذایی صحیح در این سطح و همچنین ارائه برنامه های مداخلاتی مشخص می شود.

چرا که می توان گفت با تغذیه سالم و روش صحیح آن برای کارکنان میتوان در جهت بهبود شیوه زندگی انان و ارتقای آن ها در محیط کاری و همچنین پیشگیری و کنترل عوامل خطر ساز بیماری های غیرواگیر (شامل بیماری قلبی و عروقی، انواع سرطان ها، دیابت و چاقی) بیش از سطح کنونی بهره گرفت.

https://instagram.com/80_shopbrand?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==

 

کاهش کیفیت جسمی و تغذیه ای کارمندان در سلامت عمومی جامعه چه تاثیری دارد؟

۱. کاهش سطح آگاهی، نگرش و عملکردهای کارکنان

۲. افزایش متوسط شاخص توده بدنی در کارکنان مبتلا به اضافه وزن و چاقی و کاهش راندمان کاری

۳. کاهش کارایی کارمندان در جهت پیشبرد هرچه بیشتر کارهای روزمره و پاسخگویی به مراجعه کنندگان

۴. کاهش روابط و ارتباط کارکنان با ارباب رجوع ها

۵. نداشتن توان و انرژی لازم در جهت پیشبرد موارد مربوط به فعالیت های اداری

۶. از دست دادن انگیزه و تمایلات کاری کارکنان که خود زمینه ای برای نارضایتی ارباب رجوع ها فراهم می کند.

که تمام موارد ذکر شده فوق عاملی است که در سلامت عمومی جامعه و افراد جامعه موثر واقع می شود.

 

بازگشت به صفحه علم ورزش یاریزان | سوء تغذیه در کارمندان جدی است

دکتر مجتبی خادم | مسئول کمیته تغذیه هیات پزشکی ورزشی استان سمنان


اخبار مرتبط


ارسال دیدگاه


کد اعلام وصول الکترونیکی