هیوا افضلی بانوی ملیپوش کرمانشاهی کانوی ایران گفت: پس از بازیهای آسیایی روی نقاط ضعفم کار میکنم و تلاشم بهتر شدن از لحاظ تکنیکی و آمادگی بدنی است.
به گزارش یاریزان؛ هیوا افضلی ملیپوش کانوکانادایی کشورمان درباره برنامه این روزهایش اظهار کرد: بعد از برگزاری دو تست که فدراسیون در دی ماه برگزار کرد جایگاه نخست را کسب کردم و الان در اردوهای آمادهسازی جهت کسب سهمیه المپیک پاریس هستیم.
وی ادامهداد: در ماده ۲۰۰متر کانو پارو خواهم زد و در بهترین شرایط تمرینی به سر میبرم و زیر نظر مربیام خانم مجللی تمرینات مسنجم و برنامه ریزی شده را پیش گرفتهایم، امیدوارم که با عملکرد خوبم جواب اعتماد فدراسیون و نتیجه زحماتم را بگیرم.
افضلی در مورد شرایط تمرین خود افزود: چند مورد آسیب داشتم که خداراشکر روند درمانم به خوبی طی شد و از لحاظ بدنی در شرایط خوبی هستم و با روحیه جنگندهای که دارم به دنبال کسب بهترین نتیجه هستم.
ملیپوش کانوی کشورمان در مورد سطح مسابقات کسب سهمیه المپیک بیان کرد: سطح مسابقات کسب سهمیه المپیک همیشه بالا بود و یکی از مهمترین مسابقات است و قطعا سطح این مسابقات هم از بازیهای آسیایی هانگژو بالاتر است و باتوجه به اینکه کشور چین در مسابقات قبل سهمیه گرفته قطعا کشورهای دیگر آسیا به دنبال ارتقای سطح ورزشکاران خود هستند و در این مسابقات با بهترین نفرات و با آمادگی بالاتری حضور دارند.
هیوا افضلی در پایان عنوان کرد: بعد از مسابقات هانگژو تمرکزم را بیشتر روی نقاط ضعف گذاشتم و به دنبال تقویت و بهتر شدن از لحاظ تکنیکی و بدنی هستم و خداراشکر از شرایط فعلی تمرینات و اردوی تیم ملی راضی هستم و امیدوارم که بهترین نتایج برای من و همتیمی هایم اتفاق بیافتد.