تاریخ : چهارشنبه, ۱۷ بهمن , ۱۴۰۳ Wednesday, 5 February , 2025

یادداشت

تاثیر عدالت در توزیع امکانات صنعتی بر توسعه ورزش در استان‌های محروم ایران آیا شهرداری ها مجاز به تیم داری هستند؟ قانون می گوید نه اما واقعیت چیز دیگریست! تغذیه و رژیم غذایی چه نقشی در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا دارد؟ تغذیه ورزشی در زمستان / چند نکته مهم برای بهبود عملکرد درباره تلخ ترین تصویر این روزهای فوتبال ایران / چرا وریا پشت شیشه قرنطینه رفت؟ محرومیت ماشین سازی تبریز، فرصت شکوفایی دو فوتبالیست مهابادی و کرمانشاهی نکته قابل بحث؛ مسی و یارانش باخت را از حریف پذیرفتند بدون کوچکترین رفتار غیر اخلاقی پیروزی مقتدرانه اما بی تاثیر؛ نوش داروی جوانان پس از مرگ موکریان + جدول کالبد شکافی سخنان رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال توسط یک جامعه شناس بیمه ورزشی ، ضرورتی که قبل از ورود به میدان مسابقه باید فراهم شده باشد چرا کاویان نقده می تواند به مرحله دوم لیگ سه صعود کند؟ امسال سنندج در لیگ بسکتبال، سقز در لیگ فوتسال و مهاباد در لیگ والیبال حضور خواهند داشت؟ سکوت مسولین و نگرانی هواداران سردار محبوبترین تیم لیگ دسته دوم ایران واگذاری چند پروژه ورزشی نیمه تمام به بخش خصوصی در کردستان برترین چهره های ورزش ایران در سال ۹۵ چه کسانی بودند؟ چه افرادی بیشتر در معرض آسیب و پارگی رباط صلیبی هستند؟ برترین‌ آمارهای نیم فصل نخست لیگ برتر فوتبال ایران را بدانید

0

لیونل مسی ، چه گوارای بارسلونا

  • کد خبر : 6472
  • 12 فروردین 1399 - 13:11
لیونل مسی ، چه گوارای بارسلونا

Yarizan telegram Channel آدرس کانال تلگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزانYarizan page Instagram آدرس پیج اینستاگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزان

 

بیانیه لیونل مسی باعث شد تا نشریه «اکیپ» با تیتری جالب به استقبال این اقدام کاپیتان بارسلونا برود.

به گزارش یاریزان؛ بیانیه لیونل مسی کاپیتان بارسلونا و انتقاد از باشگاه که شرایط را به شکلی جلوه داده که گویی بازیکنان به‌سختی با کاهش حقوق‌شان موافقت کردند، باعث شد تا از فوق‌ستاره آرژانتینی باز هم یک قهرمان ساخته شود.

لیونل مسی اعلام کرد در روزهایی که باشگاه درگیر تعطیلی مسابقات به‌دلیل شیوع ویروس کرونا است، تا ۷۰ درصد حقوق بازیکنان بارسلونا کاهش پیدا خواهد کرد و از طرفی تمامی کارکنان ساده باشگاه بدون مشکل حقوق کامل‌شان را می‌گیرند.

 

------------------------------------

فوق ستاره بارسلونا در صفحه اینستاگرامش نوشت: می‌خواهیم این نکته را شفاف کنیم که خواست ما هم کاهش دستمزدها در چنین شرایطی بود. درک می‌کنیم در یک موقعیت استثنایی هستیم و همیشه اولین کسانی بودیم که به باشگاه در موقعیت‌های مختلف کمک کردیم؛ هر وقت نیاز بوده است. خیلی وقت ها این کار را بدون هیچ درخواستی انجام دادیم. در واقع حس نمی‌کردیم موضوع مهمی پیش آمده یا الزامی وجود دارد. برخی افراد از داخل باشگاه سعی کردند ما را به خاطر انجام کاری تحت فشار قرار دهند که خودمان قبلا به روشنی گفته بودیم می‌خواهیم انجامش دهیم. این روند طولانی شد چون به دنبال یک فرمول بودیم که به باشگاه و کارکنانش در این روزهای سخت کمک کنیم. حالا وقتش رسیده بگوییم در طول این بحران، ۷۰ درصد دستمزدمان را دریافت نمی‌کنیم. به علاوه در موارد دیگر هم به باشگاه کمک می‌کنیم تا همه کارکنان در طول روزهای سخت تمام دستمزد و حقوقشان را دریافت کنند. تاکنون چیزی نگفتیم چون اولویت ما، پیداکردن بهترین راه حل برای کمک به باشگاه و کسانی بود که در این روزها بیش از همه ضربه خورده‌اند. در پایان باید از همه پزشکان و پرستاران و کادر درمان تشکر کنیم و برای آن‌ها آرزوی موفقیت داشته باشیم زیرا در این روزها به سختی کار می‌کنند. همین طور از کسانی که در خانه می‌مانند تا این بحران تمام شود، تشکر می‌کنیم. خیلی زود از این روزها عبور می‌کنیم و دوباره در کنار هم خواهیم بود.

این بیانیه ارزش کاپیتانی همچون مسی را بیش از پیش نشان داد و هم رسانه‌های اسپانیایی به مسئله کاهش حقوق بارسایی‌ها و حرف‌های لئو پرداختند. در این میان بهترین و جالب‌ترین جلد را نشریه «اکیپ» بست که لیونل مسی را به چه گوارا مرد انقلابی آرژانتینی که نامش با کوبا گره خورده، تشبیه کرده است. حالا هم نام بارسلونا به لیونل مسی گره خورده است.

لینک کوتاه : https://yarizan.ir/?p=6472

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

 


کد اعلام وصول الکترونیکی