رفتن به بالا
  • یکشنبه - 4 آبان 1399 - 12:02
  • کد خبر : ۷۸۳۹
  • چاپ خبر : شایع ترین آسیب ‌های ورزشی در رشته های پر برخورد کدامند؟
بررسی نتایج یک پژوهش؛

شایع ترین آسیب ‌های ورزشی در رشته های پر برخورد کدامند؟

به گزارش یاریزان؛ کشیدگی عضلانی به علت اسپاسم عضلات ناحیه لگن و ران موجب درد عضله به خصوص درد کشاله ران می شود و کشیدگی عضلات لگن از آسیب های شایع ورزشی است.

مسئول کمیته خدمات درمانی هیات پزشکی ورزشی استان کرمانشاه: شایع ترین آسیب‌دیدگی‌ها بین ورزشکاران از ناحیه زانو، مچ پا و شانه است.

Yarizan telegram Channel آدرس کانال تلگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزان

Yarizan page Instagram آدرس پیج اینستاگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزان

 

مسئول کمیته خدمات درمانی هیات پزشکی ورزشی استان کرمانشاه: شایع ترین آسیب‌دیدگی‌ها بین ورزشکاران از ناحیه زانو، مچ پا و شانه است.

به گزارش یاریزان؛ زینب خادمی با بیان اینکه معمولا در هر ورزشی احتمال آسیب دیدگی ورزشکاران وجود دارد، اظهار کرد: در بین رشته‌های ورزشی فوتبال، کشتی، تکواندو و کاراته بیشترین آمار آسیب دیدگی‌های ورزشی را در کرمانشاه به خود اختصاص داده‌اند.

 

------------------------------------

مسئول کمیته خدمات درمانی هیات پزشکی ورزشی استان شایع ترین آسیب دیدگی‌های ورزشی را هم مربوط به زانو، مچ پا و شانه دانست و اضافه کرد: حدود ۷۰ درصد از آسیب دیدگی‌های ورزشکاران معمولا در حد کشیدگی عضلات است که با استراحت کافی، استفاده از کیسه یخ، فشار دادن و بالا نگه داشتن عضو آسیب دیده به راحتی درمان می‌شوند.

وی افزود: حدود ۳۰ درصد از آسیب دیدگی‌ها هم درحدی هستند که نیاز به خدمات درمانی دارند و از این میزان ۱۰ درصد به عمل جراحی ختم می‌شود.

خادمی در ادامه مهمترین علت وقوع آسیب دیدگی‌ها بین ورزشکاران را عدم گرم کردن و سرد کردن قبل و بعد از تمرینات دانست و گفت: قبل از شروع هر تمرین ورزشی باید بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ورزشکار به گرم کردن بدن خود بپردازند تا با این کار ضربان قلب بتدریج افزایش پیدا کند و عضلات و مفاصل هم برای شروع تمرینات شُل شوند، اما متاسفانه بسیاری از ورزشکاران این اصل را راعایت نمی‌کنند و به سرعت تمرینات را شروع می‌کنند.

https://instagram.com/80_shopbrand?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==

وی اضافه کرد: اجرای حرکات کششی حین گرم کردن هم باعث می‌شود تا انعطاف پذیری بدن بالا برود و خطر آسیب دیدگی و دردناک شدن عضلات از بین برود.

مسئول کمیته خدمات درمانی هیات پزشکی ورزشی کرمانشاه توصیه‌هایی برای پیشگیری از آسیب دیدگی بین ورزشکاران هم داشت و افزود: ورزشکاران تلاش کنند تا جایی که می‌توانند روی یک گروه از عضلات بدن تمرکز نکنند و فعالیت‌های ورزشی متنوعی را به منظور درگیر کردن تمام عضلات بدن انجام دهند.

وی تصریح کرد: همچنین شناخت نقاط آسیب پذیر بدن هم کمک می‌کند تا ورزشکار با احتیاط بیشتری تمرینات خود را ادامه دهد. از سوی دیگر سوخت مورد نیاز بدن از جمله نوشیدن کافی مایعات بویژه آب، قبل، حین و بعد از تمرین نیز بسیار مهم است.

خادمی یادآورشد: استفاده از تجهیزات ورزشی مناسبت، کفش‌ استاندارد، لباس مناسب و … نیز در کاهش بروز آسیب دیدگی‌های ورزشی کمک می‌کند.

وی اعلام کرد: اگر ورزشکاری حین ورزش دچار آسیب دیدگی ناگهانی، با درد شدید و ورم عضله شد، باید به مراکز درمانی مراجعه کند.

مسئول کمیته خدمات درمانی هیات پزشکی ورزشی کرمانشاه در پایان تاکید کرد: همچنین درصورتی که ورزشکاری حین تمرین دچار آسیب دیدگی شد، باید تمرین خود را متوقف کند، چرا که ادامه تمرین ممکن است شدت آسیب دیدگی را افزایش دهد.


اخبار مرتبط


ارسال دیدگاه


کد اعلام وصول الکترونیکی