تاریخ : یکشنبه, ۲۹ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 20 September , 2026
5

دور جدید اردوی تیم ملی روئینگ از امروز در دریاچه آزادی آغاز می شود

  • کد خبر : 13154
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۸
دور جدید اردوی تیم ملی روئینگ از امروز در دریاچه آزادی آغاز می شود

یاریزان در روبیکا

Yarizan telegram Channel آدرس کانال تلگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزان

Yarizan page Instagram آدرس پیج اینستاگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزان

 

دریاچه آزادی تهران از امروز ۲۴ مرداد میزبان دور جدید اردوی تیم ملی روئینگ در دو بخش بانوان و آقایان خواهد بود.

به گزارش یاریزان؛ دوازده پاروزن به دور جدید اردوی تیم ملی روئینگ بانوان و آقایان دعوت شدند. این اردو یازدهمین مرحله اردوی تیم ملی روئینگ است که از ۲۴ مرداد در دریاچه آزادی آغاز می‌شود و تا ۲۱ شهریور ادامه خواهد داشت.

افشین فرزام و سولماز عباسی سرمربیان، فرزین رضایی و هما خاتمی کمک مربیان، سعید خدایاری مربی بدنساز آقایان، محمد فشی مشاور بدنساز بانوان و مینا خنتان و میلاد اسماعیلی روانشاسان اعضای کادر فنی این تیم هستند.

فاطمه مجلل از آذربایجان غربی، شکیبا وقوفی از تهران، مهسا جاور و زینب نوروزی از زنجان، نازنین ملائی از گیلان و کیمیا زارعی، مریم کرمی و مریم امیدی‌پارسا از همدان در بخش بانوان و میلاد الهوردیان از آذربایجان غربی، حمیدرضا رضوانی از تهران، شیرزاد قادری از کردستان و امیرحسین محمودپور از گیلان نفرات دعوت شده به این مرحله از اردو هستند.

لینک کوتاه : https://yarizan.ir/?p=13154

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. به به موفق باشید

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

 


کد اعلام وصول الکترونیکی