مربی تيم ملی کاراته بانوان از دعوت 2 كاراته كا جديد به سومين مرحله اردوي آماده سازي خبر داد.
به گزارش یاریزان؛ سمانه خوشقدم مربی تيم ملی کاراته ایران گفت: سومين مرحله اردوي آماده سازي از دوشنبه 21 آبان ماه در آكادمي ملی المپيک آغاز شده و تا 27 آبان ماه هم ادامه خواهد داشت.
وي افزود: سارا بهمنيار، رزيتا عليپور، طراوت خاكسار، حميده عباسعلي، سحر شيرواني، زهرا ياوري، مبينا حيدري، فاطمه خنكدار و نگين آلتونی نفرات حاضر در اردو هستند و سيده سوده خليلي و معصومه محسنيان نفرات جديدي اند كه به اين مرحله اردو دعوت شده اند.
مربي تيم ملی کاراته بانوان گفت: با توجه به در پيش بودن ليگ كاراته وان ايران و شركت كاراته كاها در اين مسابقات، محدوديت در دعوت از نفرات داشتيم.
خوشقدم در مورد تمرينات اين مرحله گفت: در اردوهاي گذشته رفع ايرادات و ارتقا تاكتيكي انجام شد و در اين مرحله نيز تمرينات بر مبناي فاز سرعتي و بالا نگه داشتن آمادگي بدني، كوميته، چابكي و شبيه سازي مسابقات خواهد بود.






