تاریخ : سه شنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Tuesday, 29 April , 2025
1

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با درخواست تجدیدنظر در محرومیت سردار موافقت کرد

  • کد خبر : 4477
  • 19 فروردین 1398 - 13:25
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با درخواست تجدیدنظر در محرومیت سردار موافقت کرد

Yarizan telegram Channel آدرس کانال تلگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزانYarizan page Instagram آدرس پیج اینستاگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزان

 

پس از درخواست تجدید نظر تیم سردار بوکان در خصوص اتفاقات دیدار با آوالان کامیاران، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با کاهش محرومیت هواداران ایم تیم موافقت کرد.

 

به گزارش یاریزان؛ دیدار پر حاشیه بین دو تیم سردار بوکان و آوالان کامیاران از سری رقابت های لیگ دسته دوم فوتبال ایران، سرداری ها با محرومیت دو جلسه ای رو به رو گردیدند.

 

------------------------------------

در این دیدار که داور وسط با تصمیماتش آغاز گر حواشی دیدار بود، جریان فوتبال را از مسیر مسابقه خارج کرد تا هواداران دو تیم وارد حاشیه شوند و جو ورزشگاه کمی متشنج گردد. البته هیچگاه پرتاب اشیاء به سمت داوران در این دیدار اثبات نشد اما بخاطر حواشی بوجود آمده در نهایات حکم بر محرومیت هواداران سردار از حضور در دو دیدار خانگی داده شد.

با تلاش مسئولان تیم و پیگیری ها از طریق فدراسیون فوتبال ایران و تحمل جلسه اول محرومیت هواداران سردار در دیدار برابر مس نوین کرمان در نهایات کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران با درخواست تجدید نظر و بخشش جلسه دوم این حکم، موافقت کرد تا هواداران بوکانی در آخرین دیدار حامی تیمشان باشند.

با توجه به بخشش جلسه دوم هواداران بوکانی می توانند در دیدار فردا سه شنبه، بیستم فروردین ماه از ساعت ۱۶:۳۰ در استادیوم خاتم النبیاء برابر چوکای تالش حضور یابند.

 

https://instagram.com/80_shopbrand?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==

لینک کوتاه : https://yarizan.ir/?p=4477

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

 


کد اعلام وصول الکترونیکی