تاریخ : یکشنبه, ۲۵ خرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 15 June , 2025
2

پیری: ۱۴۰۱ سال خوبی برای بدنسازی ایلام بود/ما می توانیم میزبان مسابقات کشوری باشیم

  • کد خبر : 15510
  • 19 فروردین 1402 - 17:28
پیری: ۱۴۰۱ سال خوبی برای بدنسازی ایلام بود/ما می توانیم میزبان مسابقات کشوری باشیم

Yarizan telegram Channel آدرس کانال تلگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزانYarizan page Instagram آدرس پیج اینستاگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزان

 

محسن پیری رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام استان ایلام گفت: به دنبال آن هستیم تا در سال ۱۴۰۲ در ایلام میزبان رویدادهای مهم فدراسیون باشیم.

به گزارش یاریزان؛ محسن پیری در خصوص فعالیت های هیات استان ایلام در سال گذشته اظهار داشت: هیات ایلام در سال ۱۴۰۱ فعالیت های خوبی در بخش مسابقات و همچنین کلاس های آموزشی داشت. ما توانستیم مسابقات در سطح استان را به بهترین شکل ممکن برگزار کنیم. خوشبختانه استقبال خوبی از مسابقات استانی شد و تنور مسابقات گرم بود. در بخش آموزش نیز توانستیم کلاس های خوبی را در بخش مربیگری و داوری برگزار کنیم که این دوره ها نیز با استقبال خوبی مواجه شد.

وی افزود: ورزشکاران استان ایلام در رویدادهای بین المللی نیز عملکرد قابل قبولی از خود داشتند و موفق شدند در مسابقات قهرمانی پاورلیفتینگ آسیا ۴ مدال رنگارنگ را برای کشورمان به ارمغان بیاورند که این موضوع نیز جای تقدیر دارد. البته به دنبال آن هستیم تا ایلام سهم بیشتری در تیم های ملی رشته های زیر مجموعه فدراسیون داشته باشد و در سال ۱۴۰۲ برنامه ویژه ای در این خصوص داریم.

رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام استان ایلام در پایان افزود: در نظر داریم تا در سال جاری در استان ایلام میزبان رویدادهای مهم فدراسیون باشیم. از همین رو صحبت هایی را با رییس فدراسیون داشته ایم که ان‌شالله با مساعدت و همکاری ایشان و دوستان در فدراسیون بتوانیم در ایلام از یکی از مسابقات کشوری میزبانی کنیم. همچنین در بخش آموزش نیز برنامه های مهم و بزرگی را خواهیم داشت و در نظر داریم تا از نظر کیفیت سطح این دوره ها را افزایش دهیم.

لینک کوتاه : https://yarizan.ir/?p=15510

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

 


کد اعلام وصول الکترونیکی