تغذیه و رژیم غذایی مناسب نقش بسیار مهمی بر پیشگیری از ایتلا به بیماری کرونا در حین درمان و در دوران نقاهت دارد.
وقتی ویروس کویید ۱۹ بربدن انسان وارد می شود باعث تجزیه وتحلیل بافت عضلانی می شود وسوخت وساز بدن بالا می رود و در نتیجه نیاز به انرژی و پروتئین افزایش می یابد.
در دوران کرونا استفاده هر روز از ۲ عدد سفیده تخم مرغ، استفاده از حبوبات بخصوص حبوباتی که کمتر نفاخ هستند مثل عدس وماش ومصرف گوشتها به ویژه گوشت های سفید که ضدالتهاب هستند و لبنیات مخصوصا ماست کم چرب پروبیوتیک توصیه می گردد.
------------------------------------
همچنین درطول درمان دریافت مایعات باید بیشتر گردد مانند مصرف چای کم رنگ وانواع دم نوشها (دم نوش به یا دم نوش پونه یا آویشن) وآب میوه های طبیعی البته شخص اگر دچار تهوع یا اسهال است باید از خوردن آب میوه های شیرین اجتناب کند یا به نسبت ۱-۲ با آب رقیق شود.
درطول درمان کرونا از مصرف ویتامین C بدلیل خاصیت ضد اکسیدانی و تقویت سیستم ایمنی نباید غافل شد. مصرف میوه ها وسبزیهایی با رنگهای زرد وسبز پررنگ مانند پرتقال خرمالو هویج و کرفس توصیه می گردد، پس از درمان بیماری کرونا در دوران نقاهت هم رژیم پرکالری وپرپروتئین همچنان توصیه می شود تا اثرات ناخوشایند بیماری مثل خستگی و ضعف کمتر شود و دشمن هرچه زودتربه سلامتی وزندگی عادی خود بازگردد.
نقش تغذیه و رژیم غذایی در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا
لاله کیوانمرز / کارشناس تغذیه
یاریزان