نایب قهرمانی مدال نقره وانیا یاوری در مسابقات تنیس روی میز کانتندر امارات

یاریزان در روبیکا

Yarizan telegram Channel آدرس کانال تلگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزان

Yarizan page Instagram آدرس پیج اینستاگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزان

 

به گزارش یاریزان؛ مسابقات جهانی تنیس روی میز کانتندر امارات در دو بخش بانوان و آقایان در رده های سنی مختلف در حال برگزاری است. وانیا یاوری ملی پوش کرمانشاهی پس از صدرنشینی در گروه خود در مرحله ۱/۸ پایانی با نتیجه ۳ بر ۲ از سد حریف مصری گذشت و به جمع ۸ بازیکن برتر راه یافت. در مرحله ۱/۴ نهایی یاوری با نتیجه ۳ بر صفر کاتوری از ژاپن را شکست داد و به نیمه نهایی صعود کرد. در نیمه نهایی پاوار از هند مغلوب یاوری شد و در سه گیم متوالی بازی را به دختر شایسته ایران واگذار کرد. در فینال این مسابقات یاوری به مصاف هانازاوا از ژاپن رفت و مقابل این حریف قدرتمند ۳ بر صفر شکست خورد. هدایت پینگ پنگ بازان دختر کشورمان برعهده حوری آقامیری و پروانه کرمی می باشد. یاوری پیش از این مدال برنز رده سنی زیر ۱۳ سال را بدست آورده بود.

به گزارش یاریزان؛ مسابقات جهانی تنیس روی میز کانتندر امارات در دو بخش بانوان و آقایان در رده های سنی مختلف در حال برگزاری است.

وانیا یاوری ملی پوش کرمانشاهی پس از صدرنشینی در گروه خود در مرحله ۱/۸ پایانی با نتیجه ۳ بر ۲ از سد حریف مصری گذشت و به جمع ۸ بازیکن برتر راه یافت.

در مرحله ۱/۴ نهایی یاوری با نتیجه ۳ بر صفر کاتوری از ژاپن را شکست داد و به نیمه نهایی صعود کرد.

در نیمه نهایی پاوار از هند مغلوب یاوری شد و در سه گیم متوالی بازی را به دختر شایسته ایران واگذار کرد.

در فینال این مسابقات یاوری به مصاف هانازاوا از ژاپن رفت و مقابل این حریف قدرتمند ۳ بر صفر شکست خورد.

هدایت پینگ پنگ بازان دختر کشورمان برعهده حوری آقامیری و پروانه کرمی می باشد.

یاوری پیش از این مدال برنز رده سنی زیر ۱۳ سال را بدست آورده بود.

کد اعلام وصول الکترونیکی