با اعلام سرمربی تیم فوتبال سردار بوکان دو تغییر در کادر فنی این تیم انجام گرفت تا سرداری ها در ادامه راه از امجد شکوه مقام مربی سنندجی و حمید احمدی مربی بوکانی، بهره جویند.
به گزارش یاریزان و به نقل از کانال رسمی سردار بوکان؛ با صلاح دید و اقدام داریوش هرمزی سرمربی تیم سردار بوکان در پی بومی سازی تیم سردار بوکان امجد شکوه مقام مربی سابق تیم سیاه جامگان در لیگ برتر و حمید احمدی مبری بوکانی دروازه بانان جایگزین احمدحقدادی شد.
امجد شکوه مقام از امروز به کادر فنی تیم سردار بوکان اضافه و مراسم معارفه این مربی در تمرین امروز تیم سردار برگزار گردید. حمید احمدی نیز مربی دروازبانان، پس از دیدار تیم سردار با داماش گیلان به جمع سرداری ها اضافه خواهد شد.
معمولا در فوتبال دنیا هافبکهای تدافعی کمتر به چشم میآیند ماکلله، گاتوسو، نمونههای بارز این حرف هستند. اما فوتبال کردستان یک هافبک تدافعی کوتاه قامت به فوتبال ایران معرفی کرد که سالها جزء چهرههای برتر فوتبال ایران بود.
امجد شکوه مقام مرد پرکار و دونده خط میانی تیمهای شاهین بوشهر، صباباتری، مسکرمان و ابومسلم خراسان که در زمین مسابقه پرتلاش و البته محبوب و موثر بیرون از زمین بود.
مصاحبه امجد شکوه مقام مربی جدید سردار با خبرگزاری فارس در سال ۹۷
- لطفا خودتان را بیشتر برای مخاطبین معرفی کنید؟
امجد شکوه مقام هستم در ۳۱ شهریور سال ۶۲ در شهر سنندج به دنیا آمدم، متاهل و دارای یک فرزند دختر به نام بنیتا و دارای مدرک فوقدیپلم عمران هستم.
- فوتبال را از کجا شروع کرد؟
از دوران بچگی فوتبال را دوست داشتم وقتی کلاس چهارم ابتدایی بودم کاپیتان مدرسه بودم، همان سالها در تیم توحید سنندج زیر نظر مربیان، نادر دیوانی و خالد اشرفی بودم که فوتبالم را مدیون این عزیزان هستم، تا ۱۷، ۱۸ سالگی الفبای فوتبال را زیر نظر این اساتید یاد گرفتم، در سن ۱۷ سالگی اولین باری که تیم ملی جوانان فوتسال را تشکیل میدادند از کردستان من و امیر خدامرادی دعوت شدیم و از میان ۵۰۰ بازیکن به جمع ۱۶ نفر اصلی رسیدیم، یادم هست ۱۰ روز مانده به مسابقات دوستانه که در کشور آلمان برگزار میشد من مصدوم شدم و از تیم ملی جا ماندم و این خیلی ناراحتکننده بود ولی ناامید نشدم و در سال ۸۰، ۸۱ در دانشگاه آزاد سنندج رشته عمران قبول شدم.
- چه اتفاقی افتاد به لیگ برتر فوتبال کشور رفتید؟
وقتی وارد دانشگاه شدم در همان سال به انتخابی تیمملی دانشجویان دعوت شدم و به تیم اصلی راه یافتم ولی متاسفانه همان سال بین تیم دانشجویان اختلاف افتاد که در نهایت تیم دانشگاه سراسری به مسابقات جهانی رفت و دوباره جاماندیم ولی در همان اردوهای تیم ملی دانشجویان ۳ پیشنهاد از مسکرمان، استقلال تهران و صنعت نفت آبادان به من شد، یادمه اول رفتم اردوی مسکرمان که مربی وقتش جلال طالبی بود که پیشنهاد داد به تیمش بروم در آن موقع با عبدالعلی چنگیز آشنا شدم که پسرش هم در تیم دانشجویان بود و همیشه برای دیدن تمرینات و بازیهای دوستانه میآمد ولی چنگیز موافق پولی که برای قراردادم میدادند نبود و میگفت ارزش تو بیشتر از اینهاست.
بعد مرحوم پورحیدری با چنگیز تماس گرفت و گفت بیاید سرتمرین استقلال که باهاش قرارداد ببندیم ولی من عاشق بازی کردن بودم و دوست نداشتم بروم جای که احتمال بازی کردنم کمتر باشد و به آقای چنگیز گفتم من به استقلال نمیروم که وی خیلی تعجب کرد ولی به تصمیمم احترام گذاشت بعد از این اتفاق به تمرین صنعت نفت آبادان رفتم و پس از دو روز قراردادم را ثبت کردم و در سال ۸۱ فوتبال حرفهای را از آنجا شروع کردم.
فارس: همیشه در تیمهای اکبر میثاقیان به امجد شکوه مقام لقب مغز متفکر میدادند، خودت چه نظری دارید؟
در مورد لقبی که گفتی، خوب من ۵ سالی با آقای میثاقیان به عنوان بازیکن در خدمت ایشان بودم و تقریبا همه تفکرات وی را میدانستم به همین خاطر تو زمین مسابقه از این نظر خیلی به تیم میتوانستم کمک کنم.
فارس: بزرگترین آرزوی که در فوتبال داشتید و به آن نرسیدید؟
پوشیدن لباس تیم ملی کشورم.
فارس: مردم کردستان به شما افتخار میکنند، در این مورد چه نظری دارید؟
من هم به مردم و استانم افتخار میکنم، همیشه به من لطف داشته و دارند و همیشه سعی کردم در هر کجا که باشم برای اعتلا و سربلندی استانم بیشترین تلاشم را بکنم.
- تاکنون در چه تیمهایی بازی کرده اید؟
صنعت نفت آبادان، صباباتری تهران، ابومسلم مشهد، شاهین بوشهر، آلومینیوم هرمزگان، پدیده خراسان، مسکرمان، گلگهر سیرجان و سیاه جامگان مشهد
به هیوای سه رکه و تن
آمدن مربیان کورد دلگرمیست امیدوارم سردار سال بعد با قدرت شروع کند
بژی سردار