تاریخ : چهارشنبه, ۱۴ آبان , ۱۴۰۴ Wednesday, 5 November , 2025
0

استاندار آذربایجان غربی احساسات بیجا ما را به دام دشمن رضا رحمانی می‌اندازد

  • کد خبر : 19226
  • 28 مهر 1404 - 9:00

Yarizan telegram Channel آدرس کانال تلگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزانYarizan page Instagram آدرس پیج اینستاگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزان

 

استاندار آذربایجان غربی در واکنش به برخی رفتارها و اتفاقات اخیر ورزشگاه های ارومیه ، با تأکید بر حفظ عقلانیت و پرهیز از رفتارهای احساسی گفت: نباید کاری کنیم که نتیجه‌اش آسیب به خودمان و خوشحالی دشمنان باشد. به گزارش یاریزان؛ رضا رحمانی با اشاره به لزوم هوشیاری مردم در برابر جریان‌های تفرقه‌افکن اظهار کرد: هیچ دینی رفتارهایی را که منجر به آسیب به خود یا جامعه شود تأیید نمی‌کند و این مسیر، جز خواست دشمنان نیست. وی افزود: استان ما شرایط خاص خود را دارد و باید تصمیم‌هایمان متناسب با این شرایط باشد، نه بر اساس تقلید یا احساسات زودگذر. رحمانی تأکید کرد: مسابقه فوتبال در رفتارهای احساسی و هیجانی، خروجی مثبتی برای استان ندارد و باید مراقب باشیم که احساسات کور جای عقل و ایمان را نگیرد وحدت، آرامش و پیشرفت استان مهم‌تر از هر موضوع دیگری است. وی خاطرنشان کرد: بزرگان دین ما همواره بر عقلانیت، همدلی و رشد جامعه تأکید داشته‌اند وروند فعلی در برخی رفتارها نیاز به اصلاح دارد تا به نفع مردم و آینده آذربایجان غربی باشد.

استاندار آذربایجان غربی در واکنش به برخی رفتارها و اتفاقات اخیر ورزشگاه های ارومیه ، با تأکید بر حفظ عقلانیت و پرهیز از رفتارهای احساسی گفت: نباید کاری کنیم که نتیجه‌اش آسیب به خودمان و خوشحالی دشمنان باشد.

به گزارش یاریزان؛ رضا رحمانی با اشاره به لزوم هوشیاری مردم در برابر جریان‌های تفرقه‌افکن اظهار کرد: هیچ دینی رفتارهایی را که منجر به آسیب به خود یا جامعه شود تأیید نمی‌کند و این مسیر، جز خواست دشمنان نیست.

وی افزود: استان ما شرایط خاص خود را دارد و باید تصمیم‌هایمان متناسب با این شرایط باشد، نه بر اساس تقلید یا احساسات زودگذر.

رحمانی تأکید کرد: مسابقه فوتبال در رفتارهای احساسی و هیجانی، خروجی مثبتی برای استان ندارد و باید مراقب باشیم که احساسات کور جای عقل و ایمان را نگیرد وحدت، آرامش و پیشرفت استان مهم‌تر از هر موضوع دیگری است.

وی خاطرنشان کرد: بزرگان دین ما همواره بر عقلانیت، همدلی و رشد جامعه تأکید داشته‌اند وروند فعلی در برخی رفتارها نیاز به اصلاح دارد تا به نفع مردم و آینده آذربایجان غربی باشد.

لینک کوتاه : https://yarizan.ir/?p=19226

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

 


کد اعلام وصول الکترونیکی