رفتن به بالا
  • چهارشنبه - 4 مهر 1403 - 12:14
  • کد خبر : ۱۸۲۲۹
  • چاپ خبر : استادیوم تختی سقز و بررسی وضعیت آن در شصت و ششمین سالگرد تاسیس آن ۲

استادیوم تختی سقز و بررسی وضعیت آن در شصت و ششمین سالگرد تاسیس آن ۲

  به مناسبت شصت و ششمین سالگرد تولد استادیوم کهن تختی (ششم بهمن سابق) سقز در مطلبی کوتاه به قلم استاد بهرام مهرپیما، نکات لازم در خصوص مطالبه اهالی فوتبال این شهرستان بررسی شده است.  ———————————— به گزارش یاریزان؛ در چهارم آبان ۱۳۳۷ طی مراسم خاصی نخستین استادیوم ورزشی شهرستان سقز به نام ششم بهمن […]

Yarizan telegram Channel آدرس کانال تلگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزان

Yarizan page Instagram آدرس پیج اینستاگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزان

 

به مناسبت شصت و ششمین سالگرد تولد استادیوم کهن تختی (ششم بهمن سابق) سقز در مطلبی کوتاه به قلم استاد بهرام مهرپیما، نکات لازم در خصوص مطالبه اهالی فوتبال این شهرستان بررسی شده است. به گزارش یاریزان؛ در چهارم آبان ۱۳۳۷ طی مراسم خاصی نخستین استادیوم ورزشی شهرستان سقز به نام ششم بهمن (تختی فعلی) توسط مسئولین آموزش وپرورش وقت افتتاح و بهره برداری گردید. دیماه ۱۳۶۳ پس ازگذشت ۲۶ سال از عمر ورزشگاه تختی، وقتی احساس کردم مسئولین، کمترین توجهی به نوجوانان و جوانان فوتبال دوست ندارند و به حداقل نیاز معمولی آنان در عصر پیشرفت و تکنولوژی اهمیت نمی دهند و نسبت به احداث چمن طبیعی کوتاهی می کنند در صدد آمدم نوشته ای را که حاکی از درد دل بود تقدیم نمایم. و اما اینک لازم است بنا به آیه شریفه قرآنی که می فرماید ( اوفوبلعهدآن لعهدکان مسئولا ) از ناگفته های ورزشگاه پیر تختی که متروک مانده است سخن بگویم. مرا حرفی است‌ اندر دل اگر گویم زبان سوزد وگرپنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد استادیوم تختی (ششم بهمن سابق) ۶۶ ساله شد، در این سال ها مسئولین ورزش شهرستان و استان آنطورکه انتظار می رفت به فکر زیرساخت ورزشگاهی آبرومند و مدرن که جوابگوی خیل عظیم جامعه فوتبالی و هواداران باشد نبودند! امروز شهرستان سقز نیاز مبرمی به یک ورزشگاه استاندارد دارد. کافی است متولیان ورزش، نماینده مجلس، فرماندار، شهردار، شورای شهر یک بار به استادیوم کهن و فرسوده تختی قدم رنجه فرمایند و از نزدیک‌ نابرابری و ظلمی که درحق ورزشکاران و مشتاقان فوتبال، نوحوانان، نونهالان و خانواده های شریف سقزی شده است، لمس و احساس کنند و سکوهای سیمانی مخروبه تماشاگران و وضغیت غیربهداشتی سرویس های بهداشتی، نبود جایگاه ویژه، دفاتر استاندارد هیات فوتبال، و کمیته های مختلف آن، رختکن ورزشکاران و سالن جلسات کنفرانس که در حافظه نوستالژی پیشکسوتان نقش بسته است را مشاهده نمایند. امروز همه نگاه ها به سمت مسئولان محترم شهرستان سقز می باشد تا ورزشگاه پیر سرشار از خاطره را دوباره زنده و بازسازی کنند تا برازنده جامعه ورزشی و مردم شریف شهرستان سقز با افتخارات ورزشی و سابقه تاریخ ۳۰۰۰ ساله باشد. سخن آخر، نظر به اینکه ورزشگاه تختی به مرز ۶۶ سالگی رسیده امید است مسئولان احساس وظیفه کنند و آستین همت را بالا بزنند، چرا که این مطالبه جامعه و خانواده های فوتبالی پیشکسوتان و جوانان شهرستان سقز می باشد. غرض نقشیست‌ که از ما جاری ماند که همتی را نمی بینم بقایی بهرام مهرپیما ۱۴۰۳/۷/۴ سالگرد تولد ورزشگاه تختی سقز

به مناسبت شصت و ششمین سالگرد تولد استادیوم کهن تختی (ششم بهمن سابق) سقز در مطلبی کوتاه به قلم استاد بهرام مهرپیما، نکات لازم در خصوص مطالبه اهالی فوتبال این شهرستان بررسی شده است.

 

------------------------------------

به گزارش یاریزان؛ در چهارم آبان ۱۳۳۷ طی مراسم خاصی نخستین استادیوم ورزشی شهرستان سقز به نام ششم بهمن (تختی فعلی) توسط مسئولین آموزش وپرورش وقت افتتاح و بهره برداری گردید.

دیماه ۱۳۶۳ پس ازگذشت ۲۶ سال از عمر ورزشگاه تختی، وقتی احساس کردم مسئولین، کمترین توجهی به نوجوانان و جوانان فوتبال دوست ندارند و به حداقل نیاز معمولی آنان در عصر پیشرفت و تکنولوژی اهمیت نمی دهند و نسبت به احداث چمن طبیعی کوتاهی می کنند در صدد آمدم نوشته ای را که حاکی از درد دل بود تقدیم نمایم.

و اما اینک لازم است بنا به آیه شریفه قرآنی که می فرماید ( اوفوبلعهدآن لعهدکان مسئولا ) از ناگفته های ورزشگاه پیر تختی که متروک مانده است سخن بگویم.

https://instagram.com/80_shopbrand?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==

مرا حرفی است‌ اندر دل اگر گویم زبان سوزد
وگرپنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد

استادیوم تختی (ششم بهمن سابق) ۶۶ ساله شد، در این سال ها مسئولین ورزش شهرستان و استان آنطورکه انتظار می رفت به فکر زیرساخت ورزشگاهی آبرومند و مدرن که جوابگوی خیل عظیم جامعه فوتبالی و هواداران باشد نبودند!

امروز شهرستان سقز نیاز مبرمی به یک ورزشگاه استاندارد دارد.

کافی است متولیان ورزش، نماینده مجلس، فرماندار، شهردار، شورای شهر یک بار به استادیوم کهن و فرسوده تختی قدم رنجه فرمایند و از نزدیک‌ نابرابری و ظلمی که درحق ورزشکاران و مشتاقان فوتبال، نوحوانان، نونهالان و خانواده های شریف سقزی شده است، لمس و احساس کنند و سکوهای سیمانی مخروبه تماشاگران و وضغیت غیربهداشتی سرویس های بهداشتی، نبود جایگاه ویژه، دفاتر استاندارد هیات فوتبال، و کمیته های مختلف آن، رختکن ورزشکاران و سالن جلسات کنفرانس که در حافظه نوستالژی پیشکسوتان نقش بسته است را مشاهده نمایند.

امروز همه نگاه ها به سمت مسئولان محترم شهرستان سقز می باشد تا ورزشگاه پیر سرشار از خاطره را دوباره زنده و بازسازی کنند تا برازنده جامعه ورزشی و مردم شریف شهرستان سقز با افتخارات ورزشی و سابقه تاریخ ۳۰۰۰ ساله باشد.

سخن آخر، نظر به اینکه ورزشگاه تختی به مرز ۶۶ سالگی رسیده امید است مسئولان احساس وظیفه کنند و آستین همت را بالا بزنند، چرا که این مطالبه جامعه و خانواده های فوتبالی پیشکسوتان و جوانان شهرستان سقز می باشد.

غرض نقشیست‌ که از ما جاری ماند
که همتی را نمی بینم بقایی

بهرام مهرپیما ۱۴۰۳/۷/۴
سالگرد تولد ورزشگاه تختی سقز


اخبار مرتبط


ارسال دیدگاه


کد اعلام وصول الکترونیکی