تاریخ : جمعه, ۸ فروردین , ۱۴۰۴ Friday, 28 March , 2025
0
جهت حضور در مسابقات آسیایی هانگژو؛

اردوی تیم ملی قایقرانی آبهای آرام بانوان در دریاچه آزادی برگزار می شود

  • کد خبر : 10459
  • 17 خرداد 1400 - 10:17
اردوی تیم ملی قایقرانی آبهای آرام بانوان در دریاچه آزادی برگزار می شود

Yarizan telegram Channel آدرس کانال تلگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزانYarizan page Instagram آدرس پیج اینستاگرام پایگاه خبری ورزشی یاریزان

 

اردوی انتخابی تیم ملی قایقرانی آبهای آرام بانوان با هدف حضور در بازی های آسیایی هانگژو در دریاچه آزادی برگزار می‌شود.

به گزارش یاریزان و با اعلام فدراسیون قایقرانی، اردوی تیم ملی آبهای آرام بانوان با هدف حضور موفق در بازی های آسیایی هانگژو از ۱۷ خرداد ماه جاری در دریاچه آزادی آغاز خواهد شد.

این اردو از فردا دوشنبه ۱۷ خرداد تا شنبه ۲۲ خرداد با حضور نفرات اول تا سوم مسابقات قهرمانی کشور و لیگ سال ۱۳۹۹ برگزار و در پایان به منظور تشکیل اردوی بعدی تست انتخابی انجام خواهد شد.

 

------------------------------------

مهسا مجللی مربی تیم ملی آبهای آرام هدایت قایقرانان را برعهده خواهد داشت.

الناز شفیعیان، نرجس‌ کارگرپور، مهسا آذری از گیلان هدیه‌ کاظمی، مینا عبدالهی، کیانا کمال‌ زاده از هرمزگان سمن سلطانی از تهران سما یاسمی از کرمانشاه در بخش کایاک و آتنا رئوفی، زیبا سماک حرفه، پریسا محمدزاده ازگیلان هدیه‌ خیرآبادی، مریم‌ شور گشتی، مائده‌ شور گشتی از تهران مهسا کهنسال از خوزستان معصومه داناپور از آذربایجان‌شرقی در بخش کانوکانادایی نفرات دعوت‌شده به این مرحله از اردو هستند که باید از فردا دوشنبه ۱۷ خرداد خود را سرپرست اردو معرفی کنند.

لینک کوتاه : https://yarizan.ir/?p=10459

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

 


کد اعلام وصول الکترونیکی